Contact

Kattaplan
Kattengedragstherapie | Katten trimmen | Katten oppas

Coronavirus – KATTAPLAN neemt haar verantwoordelijkheid!

Steeds meer mensen worden zich ervan bewust dat het coronavirus serieus genomen moet worden.

Iedereen heeft ondertussen wel gehoord dat je je handen moet wassen, afstand moet houden en zo min mogelijk in contact moet komen met met andere mensen. Toch zijn er ook nog steeds heel veel mensen die het vergeten of er geen erg in hebben. Bij de bakker, over de rug van de jongen in de supermarkt die de groente aanvult etc etc.  Mensen, wees bewust en neem uw verantwoordelijkheid! Maak elkaar niet gek op Facebook met allerlei nep-nieuws van horen zeggen, maar blijf het nieuws en het RIVM volgen. Maatregelen kunnen per dag veranderen.

Katten trimmen:

Voorlopig weeg ik zorgvuldig af of, wanneer en waar ik katten trim. Wanneer de nood aan de kat is en hij heeft ernstige vervilting en klitten, dus pijn, dan bespreek ik vooraf met u hoe we het aan gaan pakken. Ik zal zoveel mogelijk proberen de kat te helpen door hem toch de trim of scheerbeurt aan te bieden.

Als trimmer houd ik afstand van u, de mens. Ik was en desinfecteer mijn handen voor en na de trimbeurt. Vanzelfsprekend maak ik na de trimbeurt mijn trimmaterialen schoon. Helaas moet ik u afbellen als ik, of mijn familie enige symptomen vertonen. Ik vraag u als klant om contactloos te betalen of per bank. In ieder geval wees bewust in alles wat u doet met betrekking tot het coronavirus.

In uw en mijn belang ga ik zo zorgvuldig mogelijk te werk. We proberen zoveel mogelijk afstand te houden bij het trimmen van uw kat. We desinfecteren onze handen en zonodig de reismand van uw kat. Bent u, of iemand in uw omgeving wat grieperig of vertoont u symptomen, bel dan uw afspraak af, dan maken we nieuwe afspraak. Better safe than sorry!

Gedragstherapie:

Voorlopig zal ik alleen online of telefonisch adviezen geven. Ook kunt u video opnames van het het probleemgedrag maken ter beoordeling. Het is niet verstandig om bij u thuis te komen. Hierin volg ik de adviezen van het RIVM op.

Katten oppas aan huis

Het bij u thuis oppassen, kan zeker doorgaan. Graag bespreek ik samen met u de veiligheidsvoorwaarden.

Alleen als we nu zoveel mogelijk afstand houden kunnen we straks samen verder gaan.

Adres: Bunderriet 11, 9746 PX Groningen
E-mail: info@kattaplan.nl
Telefoon: (06) 53366866
KvK: 77130855

Werkgebied: Groningen stad en Ommeland, Drenthe en Friesland of op aanvraag

Op dinsdag trim ik Friese katten bij de Stichting Kat In Nood Drachtstercompagnie. U kunt contact opnemen met de Stichting Kat In Nood telefoonnummer: 0512 300 664 of via mijn contactformulier

Via onderstaand contactformulier kunt u eenvoudig contact met me opnemen voor advies, vragen of het maken van een afspraak: