Kat in Nood

KATTAPLAN TRIMT OOK BIJ BIJ KAT IN NOOD

Stichting Kat in Nood is een landelijk werkende organisatie die zich inzet voor het welzijn van katten. Zij bieden onderdak aan ruim 225 katten die moeilijk- tot niet herplaatsbaar zijn. Daarnaast zetten ze zich in om het kattenoverschot in Nederland terug te dringen. Iedere donderdag is de dierenarts aanwezig en kunnen eigenaren hun kat, hond of konijn tegen gereduceerde tarieven laten castreren. Ook zwerfkatten die op verschillende wijze bij Kat In Nood gebracht worden, bijvoorbeeld door vangacties worden ‘geholpen’ Kittens worden opgevangen en vinden meestal vrij snel een gouden mandje.

U kunt een trimafspraak via het contactformulier of u kunt bellen met Kat In Nood

Contact

Stichting Kat in Nood
Sannige Wyk 5
9222 LE Drachtstercompagnie

 (0512) 300664
info@katinnood.nl

De verblijven van Kat In Nood

Hier leven de katten in groepen bijeen, passend bij hun karakter.
Kat in Nood verblijven

Trimmen bij Kat in Nood
Ik ben jarenlang vrijwilliger geweest bij Stichting Kat in Nood. Omdat ik de organisatie goed ken, hebben we besloten om samen te gaan werken. Op afspraak trim ik de Friese katten bij Kat In Nood. Wij denken dat het goed is om juist bij Kat In Nood uw kat te trimmen. Waarom?

  • Het is goed om Kat In Nood nog meer bekendheid te geven in de omgeving
  • Kat In Nood is volledig afhankelijk van donaties en donateurs.
  • Bekend maakt bemind en Kat In Nood heeft een aantal keren per jaar mooie acties waarbij de klant flink verwend wordt met leuke dingen. Denk aan de bloemetjes actie in het voorjaar en de Kerstmarkt.
  • Soms gaat het samen om uw kat te laten castreren en is een trimbeurt ook geen overbodige luxe. Ik kom dan op afspraak op donderdag.

Afspraak maken?

Wilt u graag dat ik uw kat ga trimmen Bij Kat In Nood? Kijk even bij de tarieven en neem contact op via mijn contact formulier

Kat in Nood buitenkatten liggen heerlijk samen