Corona maatregelen

Covid-19 KATTAPLAN neemt haar verantwoordelijkheid!

Kattaplan volgt zorgvuldig de adviezen van het RIVM. Maatregelen kunnen per dag veranderen.

Katten en konijnen trimmen:

Als trimmer houd ik afstand van u, de mens. Ik was en desinfecteer mijn handen voor en na de trimbeurt. Vanzelfsprekend maak ik na de trimbeurt mijn trimmaterialen schoon. Helaas moet ik u afbellen als ik, of iemand in mijn omgeving positief getest is of verschijnselen vertoont die met het coronovirus linken. Ik vraag u als klant zoveel mogelijk contactloos te betalen of per bank. In ieder geval wees bewust in alles wat u doet met betrekking tot het coronavirus. Ik vind het fijn als u een mondkapje draagt.

In uw en mijn belang ga ik zo zorgvuldig mogelijk te werk. We proberen zoveel mogelijk afstand te houden bij het trimmen van uw kat of konijn. We desinfecteren onze handen en zonodig de reismand van uw dier. Bent u, of iemand in uw omgeving wat grieperig of vertoont u symptomen, bel dan uw afspraak af, dan maken we een nieuwe afspraak. Better safe than sorry!

Gedragstherapie:

Gelukkig kan ik weer bij u thuis komen, mits we gezond zijn. Vertrouwt u het niet helemaal, dan kan een online sessie of een telefonisch adviesgesprek uitkomst geven. Ook hierin volg ik vanzelfsprekend de adviezen van het RIVM op.

Katten oppas aan huis:

Het bij u thuis oppassen, kan zeker doorgaan. Graag bespreek ik samen met u de veiligheidsvoorwaarden.

Alleen als we nu zoveel mogelijk afstand houden kunnen we straks samen verder gaan.